Posts

Showing posts from January, 2014

Writers Best Choice of 15 Best Beautiful Female Characters Anime

Image
If u ask me from what point I judge them, I also don't know, they are just cute, beautiful and unforgettable no matter how many anime I have watched lols~ Well, I can say I judge by their unique personalities and some skill they are good in.
 15. Nagisa Furukawa (Clannad, Clannad After Story)
She is cute, adorable and kind. Good personality, soft and care each other. I really love her personality especially when she turns to be a mother of Ushio. Dango~ Dango~


14. Minami Shimada (Baka to Test to Shoukanjuu) Well, frankly speaking there are lots of cute and beautiful girls in Baka to Test, but for me Minami is the one I always remember, how she blushes and smiles. She scores high in math, science,etc except Japanese lols~
13. Nino (Arakawa Under The Bridge) Eeeee? She has no any good personality I guess, she has no humor, she has no certain thing you should say she is beauty, but she is just unforgettable, Nino claims herself as Venusian and she likes fish, she wears casual sport jump…

Tips Memilih Kos Yang Baik

Image
Dear Pembaca, Hari ini Penulis mau ngasih tips dan info penting buat maba2 (mahasiswa baru) yang baru mulai ngekos dan kalang kabut belum pernah ngekos atau sebelumnya emang sudah tinggal bareng keluarga. Juju raja pengalaman Penulis sendiri juga dulunya nervous pas ngekos sendiri, minggu pertama sih gak kerasa sudah tinggal sendiri, setelah 1 bulan kerasa banget sepinya. Beberapa bulan kemudian agak homesick, untung aja tiap tahun pulang 2 kali, hehehe~
Tapi tenang aja, semoga Penulis bisa bantu kalian agar gak homesick dan bingung milih kos seperti apa yang baik. Terutama baik fasilitas, isi si kos dan lokasi. So let us go!
(Warning!! Tips2 ini berdasarkan pengalaman Penulis aja, tidak setuju atau ada pertanyaan, silahkan comment, jangan dipendam dalam hati, ntar dendam kumat gak baik :P)
Ok, sebelum masuk ke poin utama, ada 3 poin besar yang akan saya bahas mengenai kos2an yang baik, yaitu: 1.Fasilitas yang baik 2.Lokasi dan harga kos 3.Lingkungan Kos
Pertama, kalau berbicara soal ngekos, …

Life Is Like A Game

Image

Journey to The Burning Hometown

Image

Lilac The Thousand Blossom Goddess

Image

Spirit Within The Swirling Storm

Image